Тиймбилдинг

Тиймбилдингът ви дава възможност по забавен начин да опознаете хората, с които работите, да разберете на кого можете да разчитате, кой е неформалния лидер в екипа, как колегите заедно решават казуси и загадки. Освен това той Ви носи незабравими емоции, забавление и възможност да се развивате заедно, като едно цяло.
Дали искате да свържете няколко човека, работещи по даден проект, или за Вас е важно да сплотите целия екип- ние ще организираме най- подходящия вариант, според нуждите и желанията Ви.
INDOOR
Indoor игрите предназначени за цялата фирма са удачен спътник за всяка корпоративна среща и тийм билдинг семинар, а екипните ползи, които съдържат, се пренасят неусетно от залата в офиса. Чрез този вид тийм билдинг ние можем да диагностицираме нуждите на служителите във Вашата фирма и да Ви предложим конкретни програми както за удовлетворяването им така и за повишаване мотивацията и работоспособността на персонала Ви.
Indoor игрите са различни по време, динамика и оригиналност, провеждат се на закрито. По време на тийм билдинга Вие ще може да видите колегите си в коренно различна светлина, много да се забавлявате и да се заредитре с положителни емоции и спомени.
OUTDOOR
Тийм билдинг outdoor е изключително подходящ за фирми с цел:

-подобряване екипните взаимодействия
- по-добра вътрешнофирмена комуникация
-мотивация на служителите Ви за работа
-развитие на колективните ценности във фирмата
-работа в екип и доверие в партньора.

По време на тийм билдинга участниците заедно решават загадки, които ги отвеждат до забележителни места; избират оптимални маршрути за да достигнат крайна цел , групово изготвят стратегии за спарвяне с различни задачи поставени им от водещия , както и използват уменията си за ориентиране по карта, наблюдателност и съобразителност.
В нашата практика ние използваме игри със състезателен характер, които повдигат духа на участниците, научават се да използват силните си страни ,да мислят креативно и да действат като екип.

Вижте още